OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket: Second Hand | Scarf: Our Legacy | Shirt: Our Legacy
| Trousers: Séfr Séfr |
Shoes: Soulland

Vaatekaapin klassikoista ja kulmakivistä on puhuttu muotilehdissä ja blogeissa jo aikojen alusta. Ja mikäs siinä, sillä tylsältä kuulostavissa termeissä on lopulta kyse oman tyylin löytämisestä ja manifestoimisesta muutamaan vaatekappaleeseen.

Olen henkilökohtaisesti ollut vähän ajatusta vastaan, sillä omasta mielestäni tyylissä on kyse ennen kaikkea jatkuvasta muutoksesta, jota ei sovi ostovalinnoilla sementoida. Näitä asukuvia editoidessani tulin kuitenkin siihen päätelmään, että kulmakivet löytyvät myös omasta vaatekaapistani ja ne päätyivät nähtävästi kaikki kerralla samaan asuun.

Vuosien 2014 ja 2016 välillä suunniteltiin nähtävästi vaatteita, jotka ovat jääneet pysyvästi kiinni oman tyylini dnahan. Vanhoja vaatteita siis kaikki tyynni, Séfr Séfrin housuja lukuunottamatta, ja se on ihan tosi hyvä niin.

//

Wardrobe staples, fashion essentials…you name it. A discussion sparks every now and then on clothing that everyone should own in their wardrobe which I personally think is a pretty lame concept. I believe that one’s personal style is constantly evolving and cementing it with conscious decisions on buying a few pieces that you’ll wear for the rest of your life sounds pretty boring to me. 

But then again, who am I to say, especially as I’m posing in this outfit post with clothes I would actually call wardrobe staples. Excluding the trousers from Séfr Séfr, each and every of these clothes are a few years old and part of my every day dressing up routine. A conscious decision or not, having a slight idea of stability in your wardrobe is not a bad idea in the end. 

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s