1230 euroa

a kind of guise

Joku kysyi minulta tässä taannoin, mistä vaatemerkistä pidän tällä hetkellä kaikkein eniten. A Kind of Guise, vastasin, ja säpsähdin vähän itsekin. En omista yhtään brändin vaatetta ja olen hiplannutkin niitä ehkä kerran tai kaksi, mutta saksalainen funktionalismi on nähtävästi niin sydämen asia, että se on pesiytynyt jo alitajuntaankin asti.

Olen kärsinyt viime viikot raivovavasta vaatekriisistä, joka on ainoastaan eskaloitunut vähitellen kylmenevien säiden myötä. Vaatekaapista ei löydy yhtään mitään, kledjut eivät sovi yhteen toistensa kanssa ja niin edespäin, tiedätte kyllä. Kriisiin on kyllä ratkaisu ja sen hinta on 1230 euroa: niin paljon maksaisi kuvassa näkyvä A Kind of Guisen asukokonaisuus lenkkareita lukuunottamatta.

Harmi juttu, sillä tuollaisiin vaatteisiin tahtoisin itseni marraskuun pimeydessä verhota. Mutta ehkäpä vielä joku päivä saan pukeutua saksalaiseen funktionalismiin ja esitellä oman lempibrändini ilman tunnontuskia.

//

I have a wardrobe crisis and it has escalated in the worst possible way. I feel like nothing in my closet looks even close to decent or fits properly and combining any pieces feels like a mission impossible. 

It’s one of those moments when it feels like the best idea would be just to sell everything and start all over again. If I’d end up in a desperate act like that, I would use the money I get in return to buy clothing from a German brand called A Kind of Guise

The amount I should earn is 1230 euros and with that money I would afford to buy the outfit that’s portrayed in the photo. It’s exactly the way I would see myself dressing up in this midst of this miserable November rain. 

Photo: A Kind of Guise

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s