When the party’s over

billie_eilish

Tämä syksy on kuulostanut ihan tosi hyvältä! Kesä kului pääasiassa vanhoja suosikkeja luukuttamalla, mutta viime kuukausina koko vuoden mittaiselle soittolistalle on kertynyt kosolti ihan uusia tuttavuuksia.

Kaikista eniten kuuntelukertoja on kuitenkin kerääntynyt Billie Eilishin biiseille. Billie on 16-vuotias artistinalku, jonka katalogista löytyy jo parin vuoden uran jälkeen niin järjetön määrä hittejä, että heikompaa hirvittää. Biisit ovat kaiketi pääosin veljensä käsialaa, mutta artisti saa tulkinnasta silti kaikki pisteet kotiin, sillä “but nothing is better sometimes” kaltaisten lakonisten sitaattien sanelu ei onnistu ihan jokaiselta.

Löydät when the party’s overin ja 264 muuta kappaletta tältä soittolistalta.

//

This autumn has sounded exceptionally good! I’ve found so much new music meaning that the playlist I’m updating throughout 2018 contains already more than 18 hours of music. That’s hell of a lot!  

My newest favourite is a 16-year-old singer songwriter Billie Eilish. Indeed, at the age of 16, the artist has already more hits than most of the mainstream artists ever have. The songs are apparently mainly written by his brother but I’m still shook how convincing when singing about topics that don’t really feel relevant for teenagers.

You’ll find when the party’s over and 264 other songs from this Spotify playlist

Photo: Billie Eilish album cover

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s