palomo1

Se on sellainen juttu, että silkkiset ja ihanan nonchalantit pyjamat voi jo unohtaa ullakolle. Nyt on nimittäin froteen vuoro.

Sukupuolettoman muodin sanansaattaja ja kaiken coolin uranuurtaja Palomo Spain konseptoi viime kesän Hotel Palomon aikakaudeksi ja julkaisi uransa tähän mennessä upeimman malliston. Jostain menneiden vuosikymmenien hotellieleganssista lainatut vaikutteet kiteytyvät froteesta muotoiltuihin asuihin, joita aamurutiineihin sopivasta pikkumustasta tanssilattielle sopiviin diskolahkeisiin.

Flamingot siis päälaelle ja askel kohti pikkujoulukautta!

//

I’d already say that Palomo Spain’s SS 2018 collection, Hotel Palomo, is my very favourite collection of the year. My love for the brand has been growing exponentially ever since I spotted Jacob Bixenman strutting the runway a few years back and seeing models wearing bathrobes sealed the love for good. 

Pyjama has been an essential piece for many street wear brands for a while, but Palomo Spain took the loungewear trend to the next level. I guess this is the dream of everyone who likes those nonchalant vibes in their style. Seriously, is there anything comfier than hitting the streets in terry cloth?

Photo: Palomo Spain

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s