facetograce

Olen yrittänyt päästä tänä vuonna tv-sarjojen makuun, mutta ei tästä tahdo tulla kurinalaisten harjoitustenkaan jälkeen yhtään mitään. Katsoin Twin Peaksin, Lookingin ja syksyn olen jumittanut Carrie Bradshawin ja cosmopolitanien seurassa, mutta en osaa edelleenkään pysäköidä persettäni ruudun eteen jaksoa tai kahta pitempään.

Sarjasuosituksia on siten edelleen ihan turha pyytää meikäläiseltä yhtä poikkeusta lukuunottamatta. M2M-muotiportaalissa on nimittäin pyörinyt nyt muutaman jakson verran maailman paras ohjelma, joka on virtuaalinen pääsylippu lounaspöytään kaikkien aikojen upeimman ihmisen, Grace Coddingtonin kanssa.

Face to Grace -sarjassa ei ole kyse sen suuremmasta konseptista kuin tavan keskusteluohjelmasta, jossa Coddington viettää puoli tuntia julkisuudesta tunnettujen henkilöiden kanssa. Tähän mennessä ruokapöytään ovat istuneet ihanat Ansel Elgort, Sofia Coppola sekä Nicolas Ghesguière ja kyllä, tyyli on ollut keskeinen puheenaihe jokaisen vieraan kanssa.

Lataa siis M2M-applikaatio johonkin Applen laitteeseesi tai klikkaa tälle saitille ja vietä vähän parempi sunnuntai Gracen kanssa.

//

Don’t ask me for tv show recommendations: I’ve got no clue what’s going on on Netflix, HBO or any other service. Not saying that I’d hate watching series, I just never do it. I’ve tried to educate myself on tv classics several times and this year I’ve forced myself to watch series like Twin Peaks, Looking and Sex and the City, but I’m still such an amateur in binge watching.

Okay, I might have one recommendation for you and that one is the best Sunday entertainment one could wish for. M2M fashion portal launched a new series a few weeks ago, featuring the loveliest Grace Coddington interviewing people like Ansel Elgort and Nicolas Ghesguière. I’d pay anything to have lunch with Grace, but I’ve got to say that Face to Grace is a very good alternative.

You can find the show by downloading M2M application on your Apple device or by clicking this link

Photo: M2M

One thought on “ Face to Grace ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s