AMI ALEXANDRE MATUISSI FW18 PARIS MEN FASHION WEEK 17/01/2018

Melkoinen viikko! On nimittäin vasta tiistai ja meikäläisellä on jo viisauksia jaettavana. On nimittäin niin, että yhdenkään maallikon ei tulisi aloittaa uutta viikkoa itseään täynnä olevien bisnesmatkustajien ja aivan ulapalla olevien lomamatkaajien kanssa samalla kello seitsemän aamulennolla.

Siinä lähtee nimittäin helposti järki.

Joten meikäläinen aikoo pukeutua seuraavalla paskamaisella aamulennolla vähintään yhtä virtaviivaisesti kuin AMIn syysnäytöksessä konsanaan, ja sukeltaa yhtenä liituraitan metrotunneleihin tai Frognerin Inkogintogatelle.

Juuh, sellainenkin katu täältä Oslosta löytyy.

//

Taking the earliest flight at 7 am isn’t necessarily the best way to start the week. Next time I’m flying that early, I’ll definitely be wearing something close to the look seen at AMI’s fw 18 runway show in order to make the experience a bit smoother. 

Photo: AMI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s