miumiu_hungertv

En ole löytänyt YouTubesta vähään aikaan mitään katsomisen arvoista, joten olen suunnannut syötteen sjiaan vanhojen suosikkieni pariin. Ihan siis tiedoksi vain, että muotilehtien tubekanavat ovat täydellisiä helpotuksia niihin hetkiin, kun aivot kaipaavat sopivan annoksen jotain kaunista ja samaan aikaan hämmentävää.

Sitä hyvää löytyi tälläkin kertaa Hunger-lehden YouTube-kanavalta, jonne oli ladattu vuonna 2014 taltioitu video Zanna van Vorstenboschista tapailemassa Sex Pistolsin Anarchy in the UK  -kappaleen sanoituksia Miu Miun vaatteet yllään. Siinäpä vasta kummallinen, mutta vangitseva yhdistelmä.

Sellaisin sävelin siis viikonlopun rientoja kohden!

(Miu Miu on ollut viime aikoina otsikoissa myös muista, erittäin hyvistä, syistä.)

//

I can’t be the only one in the world complaining about the fact that YouTubers haven’t really been serving anything new for many years. The same ideas, challenges and vlogs have been revolving around the platform for several years and it seems as the scene got bigger, the actual content got safe and boring. 

Fashion magasines have been luckily uploading innovative content continuously. This video, created by the editors of HUNGER, is the weirdest combination of Zanna van Vorstenbosch singing to Sex Pistols’ Anarchy in the UK and Miu Miu fashion editorial. Quirky, but cool.

Photo: Screen capture of the video/Hunger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s