Sounds like 2018: The End of Summer

soundslike2018_endofsummer

Ihan kreisiä ajatella, että kalenterin sivu on käännetty jo syyskuun kohdalle. Sääennusteessa näkyy taas sadepilviä, iltahämärä on muuttunut pikimustaksi ja arjesta on tullut taas sitä ihan oikeaa arkea, joka pitäisi kai yrittää ottaa tosissaan edes jotenkin puolivitsillä.

Kuuluisalle soittolistaprojektillenikin on kertynyt neljä tuntia lisää musiikkia sitten edellisen aihetta käsitelleen postauksen. Kesähittejä ja muita tunnelmointeja, tosi hyviä sellaisia. Tässä vaiheessa lienee siis paikallaan lyödä viimeinen naula kesämuistot sisältävään arkkuun ja esitellä heinä- ja elokuun tärkeimmat kappaleet.

Löydät loppujen 235 kappaleen pariin tätä linkkiä klikkaamalla.

Aeris Roves – Feel Me

Kunpa muistaisin, mitä heinäkuussa tapahtui. Tallensin takaraivoon kaikki hyvät, pienet hetket, mutta suuret linjat jäivät hämärän peittoon. Sellaista se kai on hetken huumassa.

Sen verran kuitenkin muistan, että heinäkuun teemakappale oli ehdottomasti Aeris Rovesin Feel Me. Biisistä tuli pienoinen kesähitti sen jälkeen, kun Billie Eilish oli tapaillut biisin lyriikoita Instagramissa ja sanoituksiin minäkin rakastuin. Ihastumista ja siitä seuraavaa vyyhtiä voi tuskin tarinoida kappaleen muodossa yhtään sen paremmin kuin Aeris Roves tekee.

Deafheaven – You Without End

Elokuu jätti jälkeensä heinäkuuta vahvemmat muistipainaumat. Matkustin reilun viikon sisällä enemmän kuin laki sallii, palasin Göteborgiin, rakastuin Aarhusiin, ja päätin jälleen kerran, että ihmissuhteiden takia ei missään nimessä kannata matkustaa. Ei lähelle, ei kauas.

Kaikessa väsymyksen ja turhautumisen hellässä huomassa huomasin, että Deafheaven saapuu pian Osloon. Laitoin uuden levyn soimaan korvalappuihin ja lähdin vaeltamaan Grünerløkkan katuja.

Heti helpotti.

//

It feels surreal that summer is finally over. I can feel it in my bones though as the breezy fall weather gave me already the flu of the year, meaning that I’ve been mainly coughing my lungs out for the past week. That’s also the reason why I’m not translating this whole text in English, my brains isn’t yet functioning that well. 

In the meanwhile, I’d recommend subscribing to the playlist I’ve been updating throughout the year. It contains 235 songs, varying from Aeris Roves’ chilly vibes to Deafheaven’s aggressive tunes. 

You’ll find the by following this link

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s