susannekaufmann

Keskeyttäkää viisi- ja kymmenvaiheiset ihonhoitorutiinit ja siirtäkää hoitonesteet hetkeksi sivummalle! Internetin ihmemaailmasta löytyi sen sortin itävaltalaista luonnonkosmetiikkaa, että korealaisilla kasvovesillä voi pyyhkiä tästä eteenpäin peilikaapin pölyjä.

Tosin jos nyt ihan totta puhutaan, perustuu tämä hehkutus tällä erää täysin ulkoisiin tekijöihin. Nettishoppailu Norjaan on nimittäin tullimaksujen takia niin tyyristä puuhaa, että olen joutunut ihailemaan Susanne Kaufmannin upeita tuotteita tähän saakka ihan vain virtuaalisesti. Ja ihailtavaa niissä riittää!

Itävallan Bergenzerwaldista kotoisin oleva Kaufmann suunnitteli omaa nimeään kantavat tuotteet alunperin myytäväksi ainoastaan perheomisteisen hotellin kylpyläosastolla. Sana lähti kuitenkin kiirimään ympäri maailman ja tuotesarjasta tuli lopulta pienen piirin maailmanlaajuinen ilmiö.

Eikä mikään ihme, sillä tuotesarjaa on veistelty harvinaisen omaperäisellä ja tarkkanäköisellä otteella. Valikoimasta löytyy vähän yhtä sun toista tavanomaisista kosteusvoiteista aurinkotuotteisiin ja teepaketteihin, mutta tahtoisin testata hetimiten pipettipulloihin pakattuja, seeruminkaltaisia tivisteitä sekä tehoaineita sisältäviä ampulleja. Ja ihan erityisesti haluaisin kylpyhuoneeseeni Kaufmanin jokaikisen öljykylvyn, joita löytyy kaksin kappalein yllä olevasta kuvasta.

Ah ja uh, en ole ihan oikeasti nähnyt vähään aikaan mitään näin kaunista päällä maan. Löydät Susanne Kauffmanin tuotteet tältä sivulta.

//

Forget about Korean cosmetics, Austrian skincare is the new deal. I bumped into Susanne Kaufmann’s products at WANTAPOTHECARY a few days back and been obsessed ever since. Honestly, when was the last time you’ve seen as pretty beauty products as these?

Susanne Kaufmann launched her range of products already back in 2003. The products were intended to be used and sold solely in the spa area of a family-owned hotel, located in the Austrian Alps. Hotel guests were satisfied with Susanne Kaufmann products and all of a sudden the brand became a global success. 

I haven’t yet tried the products myself, but just inspecting them through the brand website gives me the vibes. I would really, really love to try out the skin concentrates and fill my bathroom with the divine oil baths.

*booking the next flights to Austria*

For more information about Susanne Kaufmann products, click here

Photos: Susanne Kaufmann

✉️ tomi.mustikka@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s