Perillä

Processed with VSCO with u3 preset

Sitä tahtoisi toisinaan niin kovasti tietää, miltä elämä näyttää tietyn ajanjakson päästä. Olisi kiva juoruta omista ihmissuhteista, vilkaista pankkitilin saldoa ja tarkistaa palkkakuitista, mikä taho rahoittaa kaikkea päämäärätöntä sekoilua.

Tulin tässä syvällisten pohdintojen jälkeen kuitenkin sellaiseen lopputulokseen, että parempi vain ettei tulevasta tiedä, sillä siellä tietoisuuden toisella puolella odottaa usein jotain sellaista, josta ei olisi osannut koskaan haaveilla.

Niin hyvässä kuin pahassa.

Ja niin siinä sitten kävi, että olen ottanut viimeisen parin viikon ajan peilikuvia Helsingin ja Göteborgin sijaan oslolaisen opiskelija-asuntolan muovimatolla poseeraten. En ole tainnut ikinä, ainakaan sillä lailla tosissaan, haaveilla Norjaan muuttamisesta, mutta tänne minä nyt kuitenkin päädyin ja elämä Oslossa on tuntunut kahden viikon perusteella ihan tosi kivalta! Ihmiset ovat ihania, seikkailtavaa riittää hetkeksi ja uudet kotikulmat ovat tuntunut kaikessa kirjavuudessaan inspiroivilta.

Että kiitos vain kysymästä, meikäläiselle kuuluu näin elokuun viimeisenä maanantaina oikein hyvää.

Mitä sulle kuuluu?

//

How are you doing?

I’m doing very, very well. Things have changed a bit since the previous blog post and for the past two weeks I’ve been lucky to call Oslo as my new home city. I never really dreamt of moving to Norway but I’ll be staying here now until December or who knows, maybe even longer. 

Before making up my mind where to live next year, I’ll continue settling down to my new neighbourhood and taking selfies on the plastic floor of my tiny dorm room. 

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s