soulland_66north

Asuin Göteborgissa kaupungin parhaiden lenkkimaastojen välittömässä läheisyydessä. Delsjönin järvimaisemissa olisi juossut vaativampikin maratoonari ja vaikka lenkkipolut huusivat hullun lailla jo tammikuun lumisateiden saartaessa neljän seinän sisälle, kulutin lenkkitossujani kevään tullen ehkä kerran tai kaksi. Säälittävää, tiedän!

Kiellän olevani varusteurheilija, mutta uudet lenkkivermeet olisivat saattaneet antaa tarvittavan lisäpotkun pohkeille. Sellaisia olisin hankkinut mieluusti esimerkiksi Soullandin ja 66°Northin julkaisemasta yhteistyömallistosta, jonka tanskalaiset iskivät ilmoille ensilumien sulaessa. Teknisistä vaatteista tulee harvoin puheenaiheita, mutta voisin vaahdota kokoelmaan kuuluvasta juoksuasusta loputtomiin.

Soullandin suunnittelijat nimittäin menivät ja penkoivat arkistojaan, tuoden takaisin kaikkien aikojen kauneimman ruusukuosin, joka sulautuu täydellisesti 66°Northin teknisiin varusteisiin. Eikä ole tuntunut juokseminen enää juuri miltään, kun verkkokalvoilla pyörii vain ja ainoastaan ruusuilla kuvitetut juoksutakki- ja shortsit. Kyseiset tuotteet on toki myyty jo loppuun brändien omista verkkokaupoista, mutta Zalando palvelee onneksi vielä asian tiimoilta.

Sieltä siis löytää, jos omakin askel kaipaa pientä keveyttä!

//

Gothenburg’s best running tracks are located right next to the place I lived in last year. Despite of their closeness, I managed to go running possibly once or twice during my stay. I thought I was motivated but apparently not. 

I usually don’t care that much about my sports garments, but this time a new running outfit could have been the appropriate motivation boost. I actually know what kind of clothes I would’ve liked to buy: one of my very favourite brands, Soulland, published a new collection with the other Danish brand 66°North a few months back and I love it a lot.

What made me so hyped about this collection is the comeback of the most beautiful pattern ever. Soulland combined their famous rose pattern with the technical fabrics of 66°North, creating such a gorgeous piece of running garments that I could easily cry. 

The outfit, consisting of a jacket and a pair of shorts, is already sold out from Soulland’s web store, but luckily Zalando is still selling them. Go them tiger! 

Photo: Soulland & 66°North

2 thoughts on “ Kuin ruusuilla juoksisi ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s