Nomen Nescio F/W 2018

nomen_nescio_aw18_1 (1 of 1)
Lempeyttä. Sitä toivoisin tulevalta talvelta, sillä vuodenaika kohteli tänä vuonna kaltoin myös Ruotsin länsirannikkoa. Ja mikäli toive ei ota toteutuakseen, on varasuunnitelma valmiina: se sisältää vaatekerroksia suomalaiselta Nomen Nesciolta.

Suunnistin Nomen Nescion kotisivuille jälleen aivan pellavapäissäni. Olen korviani myöten rakastunut keveään materiaaliin ja tiesin suomalaisen brändin valikoiman olevan sitä pullollaan. Verkkosivuilta löytyi toki esimakua myös tulevan kauden mallistosta ja siitä syystä päädyin katsahtamaan talvimaisemaan tämän postauksen verran, vaikka keskikesän vesisateet kaatuvatkin niskaan vähän väliä.

Nomen Nescion uusi talvimallisto on sitä sukupuolineutraalia muotia, jota hehkutin innolla vuoden takaisessa postauksessa. Portfoliokuviin on taltioitu veistoksellisia linjoja ja erilaisia mustia pintoja, jotka muodostavat kerrostettuina jylhiä siluettikuvan kaltaisia asukokonaisuuksia. Ennustan, että merkistä tulee vielä jonain päivänä minimalistien suosikkibrändi, sillä vaatteita voi tuskin suunnitella vähäeleisemmällä otteella.

Uuden malliston materiaalitietoja ei ole vielä päivitetty verkkosivuille, mutta vaistoni vihjaavat mohairin, merinovillan ja pellavan lähteille. Ne ovat materiaaleja, joita vastaan purevat talvipakkaset ovat oikein kerrostettuina hampaattomia.

//

Reminiscing last winter makes my whole body shiver. Against all odds, even the west coast of Sweden felt like the iciest tundra, characterised by constant snow fall and freezing wind. I still wish I would’ve been better prepared for that coldness. 

Being honest, the weather isn’t very much better now in Helsinki either. The pouring rain has made me longing for certain materials in my wardrobe like linen, to be specific. That’s the reason why I had to check out Nomen Nescio’s website as I knew the brand is very well known for their top-notch materials.

The summer collection is covered with beautiful, minimalistic clothes made of linen, for example. What appealed me even more was the new winter collection which is a perfect continuation of the genderless fashion Nomen Nescio is recognised for. Information about the materials used in the new collection is not yet posted on the website, but I’m pretty sure it includes mohair, merino wool and linen, of course. It sounds like a perfect armour for the battle against the freezing winter weather.  
nomen_nescio_aw18_2 (1 of 1)

Photos: Nomen Nescio

One thought on “Nomen Nescio F/W 2018

  1. Pingback: Daniel w. Fletcher F/W 2018 – Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s