Unelmieni koti

berkus_brent

Asun tällä hetkellä pienessä huoneessa kolmikerroksisen omakotitalon toisessa kerroksessa. Asuinalue on ihana ja keskustaan kulkee hetkessä, mutta omaa kotia ja rauhaa on ollut viime aikoina vähän liiankin kova ikävä.

Ikävä ei helpottanut yhtään katsottuani Architectural Digestin uusimman videon, jossa Nate Berkus ja Jeremiah Brent esittelevät pientä linnaa muistuttavan kotinsa. Berkus on tunnettu Oprahin ohjelmassa usein vierailleena sisustussuunnittelijana, Brent puolestaan kokeili siipiään stailistina Rachel Zoen ohjelmassa.

Videolla esiteltävät tilukset näyttävät juuri siltä, miltä kahden visuaalisesti lahjakkaan henkilön koti voisi näyttää. Tilat ovat jenkkityyliin ihanan runsaita, mutta juuri sopivalla Tumblr-estetiikalla kyllästettyjä. Katseeni kiinnittyi erityisesti kirjaston pieniin, messinkisiin lajittelukyltteihin, keittiön jumalaiseen kattokuviointiin ja pihalla seisovaan 300 vuotta vanhaan tammeen.

Ja millainen atriumpiha! Brentin suosikkihuoneessa on juuri sellainen feng shui, jollaisen tahtoisin myös omaan kotiini.

Luulin aina, että minulle riittäisi pieni kaksio, mutta ehei! Tahdon myös vähintään kymmenen huonetta, ison pihan ja Los Angelesin lämmön, jotta sukkia ei tarvitsisi juuri ostella. Jos sisustus ei juurikaan kiinnosta aiheena, suosittelen katsomaan videon edes Jeremiahin tyylin tähden. Ihanaa minimalismia!

//

I’m living with two flatmates in a tiny room in an old villa. I love the neighbourhood and its central location, but at the same time I’m longing for my own space and peace. The newest video of Architectural Digest didn’t necessarily make the longing any easier by introducing Nate Berkus and Jeremiah Brent’s home.

Berkus is known as the interior designer starring the Oprah talkshow, Brent on the other hand tried his wings as a fashion stylist as Rachel Zoe’s assistant. The house, presented in the video, is a good example of what a home of two visually talented individuals can look like. The villa is a combination of LA vibes mixed with Tumblr aesthetics and the attention to detail is impeccable throughout the house.

I was especially shook by the atrium, Brent’s favourite room. That’s the kind of feng shui I would accept in my future home as well. 

If interior design is not your thing, I would advise you to watch the video to examine Brent’s style at least. He is a definite style icon.

Photo: Architectural Digest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s