Sukkien Chanel: Bonne Maison

bonnemaison_2_of_4

Meikäminimalisti on ostanut viime vuoteen saakka sukkansa pikimustana ja hiilenharmaana. Värilliset tai kuviolliset parit ovat päätyneet ostoskoriin silloin tällöin puolivahingossa, mutta jalkoihini ne ovat päätyneet aniharvoin.

Luulin pitkään, että en vain yksinkertaisesti osaa käyttää mustasta poikkeavia sukkia. Kenkävalikoimani on normaalia kirjavampi, joten räikeiden sukkien käyttäminen on tuntunut lähinnä yliyrittämiseltä kuin pisteeltä i-kirjaimen päälle.

Takkini kääntyi viime keväänä, kun My o Myhyn ilmestyi myyntiin ranskalaisen Bonne Maisonin sukkia. Brändin suunnittelijat olivat muovanneet kukat ja mehiläiset ranskalaisella pieteetillä niin tyylikkääksi printiksi, että ei auttanut muu kuin ottaa sukkapari kokeiluun. Laitoin lopulta sukkavalikoimani uusiksi ja ostin Bonne Maisonin verkkokaupan tyhjäksi alennusmyyntien aikaan.

Ranskalaismerkin sukissa ei viehättänyt lopulta pelkkä design, vaan myös järjettömän hyvä istuvuus. Sukat tuntuvat jalassa ihaltavan jämäkiltä ja kantakuppi suorastaan sujahtaa kantapään peitoksi. Rullautumisesta tai muistakaan paskojen sukkien lieveilmiöistä ei ole ollut tietoakaan.

Keväisestä sukkaostoksesta alkaa olla pian vuosi ja rakkaat kukkasukat ovat edelleen uutta vastaavassa kunnossa, vaikka ne on pesty varmasti kymmeniä kertoja. Hintansa väärtejä, uskaltaisin siis sanoa.

Löydät tiesi Bonne Maisonin verkkokauppaan tästä linkistä.

//

There was a time when I only bought black socks. Colorful or patterned ones weren’t really my cup of tea since I literally had no clue on how to wear them. My footwear collection is also pretty bold and that’s why I felt that bold socks might simply be too much combined with my shoes. 

I spotted last year from Instagram that My o My, a boutique in Helsinki, had started selling Bonne Maison’s socks. A pair of socks patterned with bees and flowers was introduced in the Instagram photo and I fell in love immediately.

Bonne Maison’s socks fit my feet perfectly. I’ve tried everything from H&M to Falke and I’ve never been this satisfied as how socks feel in my feet. When the sale season began, I almost emptied their web store and renewed my collection of socks.

I’ve washed my first Bonne Maison socks now dozens of times and they still look and feel exactly the same as the day when I got them. Worth the money, I guess.

You can buy yourself happiness by following this link.  

bonnemaison_4_of_4

Photos: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s