anwarhadid.png

En ole ikinä haaveillut luksuslaukkujen perään. Vika ei ole ollut niinkään ulkoisissa tekijöissä, vaan veskojen käytettävyydessä. En ole keksimälläkään keksinyt, miten saisin klassisen käsilaukun skulaamaan oman tyylini kanssa ja siitä syystä olen tyytynyt ihailemaan pääasiassa reppuja ja erilaisia viikonloppukasseja.

Hadidien sisaruskatraaseen kuuluva Anwar Hadid näytti Lontoon muotiviikkojen aikana, miten luksuslaukut sopivat myös miehen kainaloon. Pääosin Goyardista ja Fendistä koostuva kokoelma sai hienosti ruutuaikaa Voguen sivuilla ja ihan syystä. Hadid sporttaa erilaisia laukkumalleja kerrassaan upeasti.

Goyard kelpaisi kyllä minullekin. Olen haaveillut aiemmin ranskalaisen brändin ikonisella kuosilla verhoillusta lompakosta, mutta Hadidin ansiosta kurssi kääntyi kohti kalliimpia investointeja. Koboltinsininen laukku voisi roikkua mieluusti myös meikäläisen olkapäällä.

Löydät lisää mallisuorituksia Voguen sivuilta.

//

I’ve never really dreamt of luxury bags or purses. I adore many iconic models, but I’ve been a bit unsure of how to implement them into my style. That’s why I’ve settled for using only backpacks and weekend bags when carrying more stuff. 

Using designer handbags isn’t that difficult after all if we ask Anwar Hadid. Vogue just released photos of the young model wearing Goyard and Fendi bags during London Fashion Week Men’s and the looks are smashing. I’ve been dreaming of a Goyard wallet but I think that I’ll start saving up for a electric blue handbag as well.  

More photos of Anwar Hadid posing with luxury bags on Vogue website.   

Photo: Screenshot/Vogue

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s