kenzo_ss2018 (1)

Kenzon tiikeripaita on tämän vuosikymmenen ikonisimpia vaatekappaleita. Räiskyvä logo lienee kokenut jo ajan kulumaa, mutta rakastettu brändi on onneksi paljon muutakin: rohkeita siluetteja, kirkkaita väripaletteja ja mielettömän inspiroivia mainoskampanjoita.

Kenzon uusin mainoselokuva on vertaansa vailla oleva tarina luovuudesta, inspiraatiosta ja dynamoa pyörittävistä muusista. Filmin on ohjannut Ana Lily Amirpour, joka värväsi projektiin mukaan Yeah Yeah Yeahs -yhtyeen Karen O:n. Nimien tiputtelu ei kuitenkaan lopu tähän, sillä soolonakin laulanut artisti sävelsi elokuvaa varten biisin, jonka laulaa osittain Michael Kiwanuka. Meikäläisen sydäntä lämmitti erityisesti sellainen fakta, että Dirty Beachesinäkin tunnettu Alex Zhang Hungtai esittää yhden filmin merkittävimmistä rooleista.

Jos videon katsominen ei tällä kertaa kiinnosta niin kerrottakoon, että Kenzon kevät ja kesä sisältävät raitoja, paksuja ja ohuita, leveälahkeisia housuja ja näyttäviä vöitä. Hyvin Kenzomaista, mutta niin helvetin toimivaa.

Eikä tässä vielä kaikki!

Pari viikkoa videon julkaisemisen jälkeen, Kenzon suunnittelijat menivät ja laittoivat eetteriin oheiset mallistokuvat. Mallit poseeraavat ystävänpäivän kunniaksi julkaistun kokoelman sisältämissä vaatteissa, jotka nekin ovat aika tosi kivoja. *sydänsilmäemoji*

kenzo_valentines (1)

//

Kenzo’s tiger sweater must be one of the most iconic wardrobe staples of the decade. The hype is pretty much gone now, but Kenzo is still very, very relevant. The ad campaign for the new collections is a good example of how influental and visionary the French brand can be.

Directed by Ana Lily Amirpour, the new campaign film is l-i-t. It’s filled with stars from Karen O to Michael Kiwanuka and my personal favourite Alex Zhang Hungtai. The short film is a story about creativity, inspiration and the muses behind these factors. It’s a hypnotic picture, with to-die-for pieces from Kenzo’s summer collection. 

And the brand keeps on delivering. A few weeks after the SS18 campaign was released, the brand published new photos for Valentine’s Day. It’s just incredible how beautiful the portraits are, yet again. Je m’appelle Kenzo! 

Photos: Kenzo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s