Perfume talk

perfume_genius

“I like incenses and myrrh and leather and spicy things, but I like it to be balanced out almost in a confusing way with something softer. If that balance is done perfectly and really sophisticatedly, it’s like my favourite thing.”

Tuoksut ovat meikäläisen henkireikä ja tyylini tärkeimpiä inspiraationlähteitä. Se on varmasti käynyt selväksi jo aikaisemmin julkaistuista parfyymeihin liittyvistä postauksista, kuten luottohajuvesiäni käsittelevästä tekstistä tai Comme des Garconsin sekopäisestä tuoksusta kertovasta julkaisusta.

Siinä missä tyylini, myös mieltymykseni tuoksujen osalta ovat muuttuneet vuosien saatossa. Rakkaus tummaan ja mausteiseen pohjanuotistoon on edelleen tallella, mutta sen rinnalle on ilmestynyt salasuhde ruusuisten ja puuteristen tuoksujen kanssa. Byredon Rose of No Man’s Land ja Margielan Beach Walkovat tällä hetkellä ostoslistan jaetulla ykkössijalla.

Kuuntelin taannoin Into The Glossin YouTube-kanavalta löytyvää Perfume Geniusin eli Mike Hadreaksen haastattelua, jonka aikana laulajaa jututettiin hajuvesistä. Siinä sivussa laulaja muotoili omien ajatuksieni muodonmuutoksen prikulleen oikein: synkkien ja pehmeiden nuottien tasapainoinen yhdistelmä on tällä hetkellä parasta ikinä.

//
I could talk about fragrances for ages and I think so could Mike Hadreas, better known as Perfume Genius. In his interview with Into The Gloss, he paints a beautiful picture of a perfect perfume. It pretty much sums up what I think about perfumes right now as well. 

Photo: Inez & Vinoodh/Billboard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s