OOTD: Hibernating

hibernation_6_of_6

Jacket: Velour by Nostalgi
Turtleneck: Arket
Trousers: COS
Shoes: Soulland

Göteborg ei ole arkkitehtuurinsa osalta maailman mielenkiintoisin matkakohde, mutta Kungsportsavenynin päässä kohoava taidemuseo on kaupungin mittakaavassa varsin vaikuttava näky. Eduskuntataloa muistuttava rakennus on Hagan vanhaan kaupunkiin ja keskustan pienkerrostaloihin verrattuna brutaali kivikuutio, jonka kaariholvien varjossa on sangen juhlava olo kohottaa katse kohti keskustan pääraittia ja poseerata ensimmäistä kertaa asukuvia varten Ruotsiin muuton jälkeen.

Kuten punertavista kämmenselistä voi päätellä, vuoden kirpein pakkaspäivä kipristeli kuvaustilanteessa poskipäitä. Siis otollinen keli esitellä sesongin kuuminta vaatekappaletta, toppatakkia! Etsin omaan figuuriini sopivaa mallia kaksi talvea ja kävin läpi valehtelematta kaikki netin ja kivijalan ostospaikat. Sovitin Vibskovia, kokeilin The North Facea ja mallailin Acne Studiosia, mutta yksikään takeista ei tuntunut omalta.

Kaupoista löytyi toki huputtomia, yläselkään loppuvia ja perseen kylmäksi jättäviä malleja tai vaihtoehtoisesti makuupussiin verrattavissa olevia kaapuja, mutta välimaaston kompromissitakit unohtuivat ilmeisesti suunnittelijoiden piirtopöydälle.

Oma toppatakkini löytyi lopulta ihan liian läheltä eli Göteborgin oman miestenvaatebrändin, Velourin, vaaterekistä. Muhkea nuttu ei voisi olla mitoituksensa osalta täydellisempi ja iso huppu suojaa sopivasti myrskytuulelta. Liekö majesteetillisella miljööllä vaikutuksensa, mutta takki näyttää oheisissa kuvissa vielä piirun verran paremmalta kuin miltä sen kuvittelin näyttävän ja se on erittäin hyvä niin.

//

Gothenburg might not be the most thrilling city to visit for an architecture lover, but there’s still a few buildings and places that take your breath away. One of them is the Gothenburg Museum of Art, located at Götaplatsen. It’s a brutally beautiful building both inside and out, working perfectly as a perfect background for outfit photos. 

These photos were taken in one of the coldest days in January when the air was surprisingly freezing. The weather conditions didn’t matter though since the massive puffer jacket by Velour was the main focus of the photos and luckily it was keeping me warm enough. I searched for the perfect puffer jacket for two years and I tried literally everything from the fuckboy versions from The North Face to more artistic ones by Henrik Vibskov, but couldn’t find my match. 

Sometimes you have to go far to see near (sorry for the unnecessary awful quote) and this time I found the perfect jacket from one of the best brands based in Gothenburg, Velour. Support your local brands, something unexpected might happen!

hibernation_2_of_1

hibernation_1_of_6

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s