_mg_5677-edit-2

Jacket: Second Hand
Shirt: Aimé Leon Dore
Jeans: Levi’s
Shoes: Converse

Palautan tasan 24 päivän päästä tämän vuoden viimeisen koulutyön ja jätän Göteborgin muutamaksi viikoksi taakseni. Se tuntuu itse asiassa aika hyvältä, sillä sanat alkavat olla tässä vaiheessa vuotta vähän vähissä.

Ei uutta myös meikäläisen asukuvissa ja totta puhuen, ne on otettu jo ennen edellisen asupostauksen julkaisua. Sama takki ja samat housut, mutta tällä kertaa toisesta perspektiivistä. Valokuvien takana on ystäväni Joel, jonka studiolla kävin pyörähtämässä silloin, kun villakangasnutulle oli vielä ehkä vähän liian lämmin keli.

Pidän valtavasti brutaalista piirrosta, joka mustavalkoisiin kuviin on taltioitu ja asussakin on onneksi jotain ajankohtaista: Aimé Leon Doren pelkistetty paita.

Blogin puitteetkin ovat saaneet vähän väriä pintaan. Miltäpä näyttää, arvovaltainen raati?

//
24 days left until I’ll submit my last deadline for this semester, and I leave Gothenburg behind for a few weeks. The timing of this holiday couldn’t be any better, since I’m already running out of words to say or write. 

My outfits seem to have become a bit repetitive as well, but at least these photos offer different perspective than my usual ones. They were taken by my talented friend Joel when it was still a bit too warm outside for long, thick coats. I like the brutal atmosphere that these black & white photos have.

By the way, what do you think about little fixes I did to my blog? 

_mg_5580-edit

_mg_5519

Photos: Joel Hautecouer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s