Haalarihaaveita

overall_shades_of_grey_by_micah_cohen.jpg

Praha ei ollut ostoskaupunki meikäläisen makuun. Liikepaikoilta löytyivät tylsimmät ketjuliikkeet miesmuistiin ja persoonallisemmat putiikit loistivat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta poissaolollaan.

Palasin tammikuiselta reissulta tyhjin käsin, mutta eräs kohtaaminen on kaihertanut mieltä vielä viime päiviin saakka. En ole ikinä haaveillut lentäjän urasta tai liiemmin fanittanut Top Gunia, mutta jostain syystä rakastuin Cosilla lentoasua muistuttavaan savunharmaaseen haalariin. Se ei vain harmikseni istunut odotetulla tavalla päälleni hyvästä yrityksestä huolimatta.

Yrityksestä ei ole ollut puutetta myöskään Shades of Grey by Micah Cohenilla, mutta merkki on kaikesta huolimatta jäänyt uusien miestenvaatebrändien tulvassa kauas aallonharjalta. Merkin vaatteita myytiin aikanaan muun muassa Asosilla, mutta tätä nykyä ainoa jälleenmyyntikanava taitaa olla oma verkkokauppa. Sieltä löytyi kuitenkin ehkä jopa Cosin haalaria hienompi kokopuku, joka olisi käyttökelpoinen ihan muunkin kuin huomioarvonsa takia.

Myönnettäköön kuitenkin, että haaveeksi taisi tämäkin haalari jäädä. Meikäläisessä ei ole kuitenkaan niin paljon lentäjän vikaa, että syöksyisin sukkulana sovittamaan vaatetta päälleni Yhdysvaltoihin asti.

//

I’ve never been interested in aviation or a fan of Top Gun, but for some reason I fell in love with an overall I found from Cos while I was in Prague in January. It didn’t really fit me and therefore I returned home empty-handed, but I’ve been still thinking about the piece every now and then. 

Shades of Grey by Micah Cohen is a fashion brand that I’ve been following for many years. I was also lucky to find a flightsuit from their summer collection that has many similarities compared to the one I found from Cos. I just love the oldschool feel in it, though it stil looks rather modern and most importantly, ready-to-wear.

A flighsuit like this really requires fitting and that’s the reason why I haven’t yet ordered this beauty. Maybe in the next life, then. 

Photo: Shades of Grey by Micah Cohen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s