ootd_021117_5_of_4

Jacket: Second hand
Brooch: Maison Kitsuné
Shirt: Nostalgi by Velour
Jeans: Second hand
Shoes: Converse

Tuuli tarttui vastaleikattuun tukkaan, kylmyys kurkisti sisään repaleisten koristossujen saumoista ja kädet pysyivät visusti syvällä taskujen uumenissa. Helsingissä oli kaikki lähes ennallaan, mutta syksy tuntui olevan askeleen Göteborgin kurakelejä edellä.

Villakangastakki palasi tosin kuvioihin mukaan jo syyskuussa. Turkulaisen Arvo-Texin nuttu on Uffista pelastettuja aarteita, joka tuntuu pesulakäynninkin jälkeen yhtä pehmeältä kuin viime talvena. Takin liepeeseen olen kiinnittänyt Maison Kitsunén hopeisen rintamerkin, jossa lukee Parisien.

Varför Paris, vi har ju Åbo“, kuuluvat erään kuuluisan sloganin sanat, mutta meikäläisen mukana kulkevat nähtävästi molemmat.

Valkoinen kauluspaita ja Leviksen hailakansiniset farmarihousut edustavat Seinen sijaan karaokebaareja ja lähiöromantiikkaa. Molemmat ovat Göteborgista peräisin, Nostalgi by Velourin paita on itse asiassa paikallista designia ja tätä nykyä myös vastuullista kädenjälkeä. Velour on nimittäin ensimmäinen vaatebrändi, jolla on pohjoismainen Joutsenmerkki. Suosittelenkin kokeilemaan brändin farkkuja: niissä on aivan omanlaisensa näppituntuma.

//

I’m finally back in Gothenburg after spending a few days Helsinki. Not much had changed, expect the weather that felt already quite brutal compared to the rainy days in the west coast of Sweden. 

It might be a bit warmer here than in Finland, but I’ve been wearing a long jacket already since the first chilly days in September. This particular coat is a second hand find and it’s actually manufactured in Finland. The brooch attached to its lapel is made by Maison Kitsuné. 

The white is designed in Gothenburg by Velour. I love the nostalgic feel in it: the crisp fabric made of linen and viscose feels like it was made decades ago. I found the Levis jeans from a second hand store in Gothenburg. The model is called 511 and the carrot fit feels almost a bit too comfortable – I wish I could wear them every day. 

ootd_021117_4_of_4

ootd_021117_2_of_4

ootd_021117_3_of_4

Photos: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s