Ruusun aika

hero_summer_zine_2_of_1.jpg

Leikkokukista on tullut vuosien saatossa blogipostausten vakiokuvastoa. Kukat ovat matkanneet seppeleistä asetelmien päätähdeksi ja lakanoille Instagram-kuvien piristykseksi, eikä loppua näy.

Kukat ovat onneksi kuumaa kamaa myös kauneuden ammattilaisten käsissä. Paul Sinclaire asetteli suuret nuput miesmallien tukan koristeeksi ja Marco van Rijt taltioi tyylit HERO-lehden sivuille. Valokuvat löytyvät aviisin kesänumerosta, jota painettiin rajallinen tuhannen kopion erä. Onneksi sain omani, sillä muussa tapauksessa olisi tämäkin tyylivinkki jäänyt jakamatta.

Suosittelen ottamaan vinkistä vaariin, mikäli romantiikka ja dekadenssi sytyttävät kimalluksen ja kimmelyksen sijasta. Kulmakunnan komeimman leikkokukan koristama kampaus on nimittäin tulevan pikkujoulukauden upein ilmestys.

//
Have you already checked out The HERO Summer Zine? The limited edition issue was published this summer for this first time and I really, really hope it will become a permanent release.

The editorial created by Paul Sinclaire and Marco van Rijt is one of the examples why the summer zine is a must read. Using flowers in fashion has been a bit outdated after Lana del Rey made them popular in 2012, but Sinclaire and van Rijt brought back the romanticisim that used to be related to blossoms. 

Pre-Christmas parties are almost here: in case you can relate better to decadence instead of glitter and sparkles, I would recommend accesorising your hairdo with the most gorgeous flower you can find.   

hero_summer_zine_1_of_1

Photos: Tomi Mustikka / Original artwork: Marco van Rijt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s