Soittolistalla: Shabazz Palaces

shabazz_palaces.jpg

Pääkoppa on kumissut viime päivät tyhjyyttään. Palasin Kreikan auringon alta viime viikon keskiviikkona, viivyin Helsingissä muutaman päivän ja lensin Landvetterin lentokentälle sunnuntaina, tuliaisina reteä syysflunssa ja pari muistoa Välimeren lämmöstä.

Lokakuun ensimmäinen viikko onkin vierähtänyt tenttisalia lukuunottamatta peiton alla nuhalääkkeiden parissa. Mieli on ollut maassa ja viimeiset rusketuksen rippeet ovat pyyhkiytyneet pois kasvoilta nenäliinojen mukana.

Psykedelia ei ota loppuakseen myöskään ensi viikolla. Sitä tarjoilee tosin nuhakuumeen sijasta Seattlen Shabazz Palaces. Duo on sekoittanut aivokemioitani jo vuodesta 2012 lähtien, jolloin hiphopkaravaani pysähtyi ensimmäistä kertaa järjestetylle Kuudes Aisti -festarille. En muista paljoa kyseisestä keikasta, mutta Kutosella taisi olla vielä tavallista hikisempi meininki.

Kosteaa tunnelmaa ja rintalastassa tärisevää biittiä on luvassa huomenna Göteborgin Pustervikissa ja keskiviikkona myös Helsingissä.

//

What a week. One of the few souvenirs that I got from Greece was a flu which is still going strong. It’s been a lame week because of that, but I can already see a streak of light at the end of the tunnel. 

One of my favourite hip hop acts, Shabazz Palaces, is performing tomorrow in Gothenburg. I saw them last time in 2012 when they performed at the Kuudes Aisti festival in Helsinki. I don’t remember much from that gig, but it was definitely the sweatiest show I’ve ever attended. 

Waiting for an intense show for tomorrow as well!  

Photo: Shabazz Palaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s