Kumiunelmia

stutterheim_alpha_unisex_n-3b_navy_male_2.jpg

Göteborgilaiset tuntuvat suhtautuvan muotiin rennolla otteella, mutta asianmukaisella hartaudella. Trendit ovat läsnä katukuvassa siinä missä Tukholmassakin, mutta suorittamisesta tai takakireydestä ei näy tietoakaan.

Yksi asia on kuitenkin pistänyt silmään heti ensimmäisistä päivistä lähtien. Sadetakit, muutkin kuin keltaiset sellaiset, ovat täällä sesongin tärkein vaate ja kuten taannoisen postauksen perusteella kävi ilmi, sain myös syyn selville.

Olen sovitellut sadetakkeja nyt parin viikon sisällä yhdeltä sun toiselta brändiltä ja tullut siihen lopputulokseen, että Stutterheim on sadetakkien Rolls Royce. 200 euroa kumisesta rotsista tuntuu muotovaliosta designista huolimatta liian suolaiselta hinnalta, joten olen päättänyt toistaiseksi vain tarkkailla tilannetta ja tuulen suuntaa.

Stutterheimin ja Alpha Industriesin tovi sitten julkaistu yhteistyömallisto vetää Kumi-Keijo-sekoilun aivan uudelle tasolle. Pilottitakeista tunnelmaa lainaavalla mallistolla on hintaa vielä normaalia enemmän, mutta haaveilla on toisinaan sijansa, eikö vain?

//

Street style in Gothenburg is clean and simple, sometimes bohemian. Trends can be spotted here too, like in Stockholm, but people are still way more relaxed when it comes to dressing up.  

But there’s one thing that has been sticking out from the crowd from the first day I arrived here. Raincoats are super popular here and after couple weeks I understood why – it pours everyday.

I’ve tried on raincoats from different brands and I’ve come to a conclusion that Stutterheim is the Rolls Royce of rain garments. 200 euros for a raincoat feels still a bit excessive, despite the coats having the perfect design. That’s why I’m still contemplating if I really need one.

The new collection designed in collaboration with Alpha Industries takes raincoats to a ahole different level and I’d really love to wear N-3B model throughout the autumn weathers. The sad thing is that these jackets are definitely way over my budget.  

But girl can dream. 

Photo: Stutterheime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s