prada1

Sori vaan Gucci, mutta sesongin kuumimman brändin kruunu siirtyy tänä syksynä Pradalle. Muodin painopiste kääntyi sadepilvien mukana logoilla varustetuista t-paidoista ja karvaisista loafereista neuleisiin, joista Miuccialla on varsin vahva näkemys.

Erityisesti erikoisesti kuvioidut ja kuvitetut neuleet ovat olleet alkusyksyn kuumin puheenaihe. Se on myös oma suosikkini tämän hetken polttavimmista trendeistä, sillä neuletta tylsempää, mutta käytännöllisempää vaatetta on mahdotonta löytää. Kikkailut väripalettien ja kuva-aiheiden tekevätkin vaatekappaleesta jälleen hieman mielenkiintoisemman.

Kaksi neuletta ovat kuitenkin ylitse muiden ja ne ovat molemmat Miuccia Pradan käsialaa. Kukapa muukaan olisi keksinyt lisätä pehmoisiin neuleisiin näin Instagram-aikoina niin ajankohtaisia, abstrakteja asetelmia.

Harmi vain, että paidat on kursittu kokoon pääosin angoravillasta. Eettisesti kontrolloitua materiaalia tai ei, jätän itse angoratuotteet väliin nyt ja aina.

//

Sorry Gucci, but Prada is the hottest brand of this season. Combining still lifes with basic knitwear has definitely been key to success this fall, since Miuccia’s designs seem to be the most discussed topic in fashion topic right now, at least when it comes to menswear. 

I’m just a bit sad that Prada has chosen to use angora wool in their beautiful sweaters. Humanely sourced angora or not, I would prefer not have clothes produced from that material.  

prada2

Photos: Mr. Porter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s