evolve_hyaluronihappo_1_of_1.jpg

Painavatko silmäluomet? Kiristääkö kasvojen iho? Ovatko eilisillan kemut vielä mielen päällä? Ei huolta: jokaisen janoisen sankari on täällä tänään!

Ostin Evolve Organic Beautyn hyaluronihapon alunperin tehohoidoksi alkukesän kuivahkolle iholle. Seerumit eivät varsinaisesti kuulu peilikaappini vakiokalustoon, sillä en ole kokenut ihoni tarvitsevan mehevään litrahintaan myytäviä tiivisteitä. Jokin Evolven 10 millin pikkupullossa veti kuitenkin voimakkaasti puoleensa Jolien putiikissa.

Hyaluronihappoa on markkinoitu suurin sanoin ja vaikuttavin mainoslausein. Evolven tuote tekee kuitenkin poikkeuksen alan sääntöihin, sillä seerumi myös lunastaa lupauksensa. Samaa mieltä olivat myös sata ihmistä, jotka kokeilivat tuotetta kuukauden ajan brändin kontrolloiman testin puitteissa.

Lähes 90 prosenttia testaajista oli nimittäin sitä mieltä, että tuote vaikutti positiivisesti ihon kuntoon tavalla tai toisella. Aikamoista! Yksi asia jäi kuitenkin mietityttämään Evolven testitulosten jälkeen: kuinkakohan moni sadasta testaajasta kokeili seerumia krapulassa?

Evolven hittituote auttoi totta tosiaan pelastamaan myös oman ihoni kosteustasapainon, mutta se pääsi varsinaisiin tositoimiin eräänä darraisena aamuna. Seerumi oli luonnon oma herätyskello väsähtäneelle naamataululle, josta hyaluronihappo suoristi kaikki edellisen illan juonteet. Geelimäinen seerumi suli iholle hetkessä ja kirkasti harmaantuneen ihon.

Suosittelenkin kaikella lämmöllä kävelylenkkiä Alepan kaljahyllyn sijaan Jolien tai Biodellyn hoteisiin ja Evolven happotrippien jälkeen kohti lauantain rientoja.

//

Heavy eyelids? Grey skin? Still feeling yesterday’s party in your bones? Don’t you worry, I know a fix!

I usually suffer from dry skin during winter, but this year it hadn’t gone away even by the first weeks of summer. That’s why I went to Jolie shop in Helsinki and got  this hyaluronic serum from Evolve Organic Beauty. Serums aren’t really my cup of tea since they’re quite expensive but this tiny bottle seemed too good to resist.

This product has been worth every Euro I invested in it and I truly agree with the 100 people who tried the product in a test conducted by Evolve. Almost 90 % of the users said that the serum had a positive effect on their skin and I definitely experienced the same.

The hyaluronic serum cured the dryness on my skin and had some other surprising effects as well. I found the product to be THE solution for skin suffering from a hangover. It smoothens up your skin and makes you immediately look awake for the day.  

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s