Auringon alla

zakynthos1_0.jpg

Maisema vaihtui vuorokauden sisällä Göteborgista Vantaalle, Helsingistä Keravalle ja lopulta Kreikan länsirannikolle. Tukikohta löytyykin seuraavan viikon ajan Zakynthoksen saarelta, jonne saavuin viettämään rehtiä ja rehellisen rentoa lomaa.

Itsepetos maistuu samalla hieman kitalaessa, sillä yliopiston tenttimateriaalit seurasivat perässä myös Välimerelle asti. Altaan reuna saa luvan olla motivoivampi miljöö lukupuuhiin tai muussa tapauksessa käy bloggaajalle köpelösti lokakuun koittaessa.

Julkaisen pari aiemmin valmisteltua postausta myös täältä Joonianmeren kuohuista käsin, mutta olisitteko tahtoneet nähdä tunnelmia myös täältä Zakynthokselta? Sekin onnistuu, mikäli se kuulostaa hyvältä idealta.

//

Long story short: all of a sudden, I am in Greece where I’ll be spending one week taking it easy. 

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s