Kurakelin suojavarusteet Monclerilta

moncler2

Päivän polttavimmat puheenaiheet ovat olleet viimeisen kuukauden ajan sade, tuuli ja niiltä suojaavat varusteet. Lähes jokainen paikallinen on ottanut asiakseen luennoida Göteborgissa vallitsevasta monsuunikaudesta, joka vihmoo länsirannikkoa ilmeisesti syyskuusta maaliskuuhun asti.

Kuvailuista ei ole varsinaisesti puuttunut superlatiiveja tai voimasanoja: kohta sataa ja sata kertaa kovempaa kuin Esterin takalistosta!

Ja onhan se jo vihmonut, mutta Helsingin sateet vetävät kyllä pitemmän korren ainakin viime päivien perusteella. Sisäistän siten ruotsalaisten sanat vielä vaatimattomalla varauksella, mutta mikäli tilanne alkaa näyttää ihan liian pahalta, aion ottaa suojapukeutumisessa mallia Monclerin talvimallistosta.

Italialainen merkki on tunnettu Hesassa lähinnä Ullanlinnassa ja Stockmannilla vilkkuvista kevyttoppatakeistaan, mutta Moncler on oikeasti hiton avantagarde ja omintakeinen brändi. Ensi talven mallisto on mainio esimerkki visiosta, joka on eriskummallinen cocktail James Bondin, Alexandre Mattiussni ja Margielan ajatuksia.

Jäätihkua vastaan on kuitenkin näiden kuvien jälkeen selvät sävelet: laskettelulasit silmille, kommandopipo visusti päähän ja kasikytluvun perintöä oleva untuvatakki harteille.

//

Things that I’ve learned after living in Göteborg for one month: it rains a lot or at least that’s what I’ve heard.

I’m still not sure if the weather is going to get as bad as it is usually gets in Helsinki. In the uneventful case that it really starts to pour 24/7, I think I’m going to mimic the styles in Moncler’s coming winter collection.

Moncler is known in Helsinki mainly from its short down jackets that can be spotted anywhere in Ullanlinna and Stockmann department store, but the Italian brand is actually super avantgarde and original. In my opinion, Moncler’s vision is a cocktail of James Bond, Alexandre Mattiussi and Margiela.

Nevertheless, I’m pretty sure how I’m gonna protect myself from the rain after seeing these lookbook photos. 

moncler1moncler3moncler4

Photos: Moncler

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s