soulland-aw17-terry-tee-yellow-96289-final-3-detail_2048x2048 (1)

Lienee vihdoin ja viimein aika myöntää, että iskulauseilla koristellut vaatteet ovat tulleet taas jäädäkseen osaksi muodin kiertokulkua. Takavuosien hirvitysvaatteella on tänä päivänä onneksi erilainen agenda kuin nolkytluvun alun sekopäisinä vuosina.

Kauppohin on ilmestynyt viime vuosina älyvapaiden tekstien sijasta poliitisia kannanottoja, oman tilan haltuunottoa ja kehopositiivisuutta esitelmöiviä vaatteita. Ylilyöntejä löytyy toki tältäkin saralta, mutta onneksi sekaan mahtuu myös Soullandin kaltaisia brändejä, joiden suunnittelijat hiffaavat, mistä viestin ja muodon yhteispelissa on oikein kyse.

Haaleankeltaiseen t-paitaan painettu, 60-luvulta lainattu sitaatti on valitettavasti ajankohtainen myös tänä päivänä ja tänä kyseisenäkin hetkenä, kun Ruotsin sotaharjoitukset pörräävät Göteborgin yllä. Pitäisiköhän suunnata torille ilmaisemaan mieltään tämä paita päällä, plakaattien kera?

//

Slogan t-shirts have been slightly trashy and outdated during the past years. But times they are changing and the crazier the world has become, the more brands are producing clothing with different kinds of slogans.

Luckily, the new wave of slogan shirts has a different agenda than 15 years ago. The topics displayed on slogan shirts vary from politics to feminism and body positivity which is more than welcome in today’s society. This t-shirt from Soulland is a good example when the message and the form meet and the end result is something truly beautiful. 

Photo: Soulland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s