oliver_peoples_riley_r_1_of_2

Näkökykyni on huonontunut viimeisen parin vuoden aikana niin merkittävästi, etten osaa enää suunnistaa kaupungilla ilman silmälaseja. Entisessä elämässä ostetut aurinkolasit ovat yhtä tyhjän kansssa ilman vahvuuksia ja siitä syystä kuljin koko alkukesän silmiä siristellen ja auringonpaistetta vältellen.

Silmänympärykset alkoivat huutaa parin viikon aurinkokylvyn jälkeen hoosiannaa, joten lähdin maksukortti ojossa kaupungin liikepaikoilla ryppyjen ehkäisemiseksi. Kävin läpi suurin piirtein jokaisen Helsingin optikkoliikkeen, mutta mieleisiä aurinkolaseja ei tahtonut löytyä tarpeen vaatiessa mistään. Helsingin Katse ojensi onneksi auttavan käden oikeaan aikaan ja päädyin lopulta tilaamaan silmälasikehykset, joihin upotettiin aurinkolasilinssit vahvuuksilla.

Voi pojat, miten kesä lähti lopulta rullaamaan sujuvammin Oliver Peoplesin kehykset nenällä! Lasit ovat muodoltaan perinteisiä pyöreitä laseja hitusen neliskantimmat ja kuosiltaan räväkänkeltaiset kilpikonnat. Mikä tärkeintä, plehat painavat vain muutaman höyhenen verran, joten kasvoille ei ilmesty juurikaan painaumia.

Ostin kehykst alunperin sillä silmällä, että voin muuttaa ne myöhemmin tavallisiksi silmälaseiksi. Saa nähdä, tapahtuuko muutos jo tänä kesänä, mutta sitä lasit vierailevat ainakin tulevissa asukuvissa.

//

My vision has gotten worse during the past two years and I can’t live without eyeglasses anymore. It also means also that my old sunglasses are pretty much useless nowadays which has made being outside a bit complicated this summer.  

Eventually, it realized I had to get prescription sunglasses. I went throught the selections of almost every optical store in Helsinki but as we know, trying to find something when you really need can be quite complicated. 

I finally found the right pair from Helsingin Katse and oh boy, how my summer changed after this purchase! I bought a super classic pair of glasses from Oliver Peoples. The frames are a bit more old-school than the modern round-shaped glasses and the most importantly, they are light as feather.

In the future, I might turn these shades into eyeglasses. But before that, you will see the glasses in action in the coming outfit photos!  

oliver_peoples_riley_r_2_of_2

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s