Military vibes

ansel_prada_gq_0

Olen luodinkestävä pasifisti, mutta tulevan syksyn tyylihaaveet näyttävät siitä huolimatta pelottavan sotilaallisilta. Toisilta tantereilta saapuva inspiraationtuulahdus on peräisin tälläkin kertaa Instagramin kuvavirrasta, jota elävöittivät taas kerran Christian Oitan stailaamat kuvat.

Hollywoodin kultapojat, Ansel Elgort ja Dane DeHaan, poseerasivat vuodenvaihteessa italialaisten pukemana Ison-Britannian GQ-lehdelle. Kuvasarjasta kolahti koviten otos, johon Elgort on taltioitu Pradan pitkään villakangastakkiin ja saappaisiin vaatetettuna.

Pystyyn taitettujen kaulusten välistä pilkottava, ryhdikäs kauluspaita muistuttaa Gossip Girlin mieshahmoista. Säärtä suojaavat saappaat vievät tyylin kuitenkin jonnekin sinne, missä kura roiskuu takin helmaan ja lehdet tarttuvat kengänpohjiin.

//

I’m going to keep this short this time since it’s Saturday evening and I don’t want to bother you too much with stories about autumn. I just wanted to tell you that I want to look like Ansel Elgort in GQ couple months ago. I’m waiting for your call, Prada!

Photo: Screenshot/Christian Oita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s