OOTD: Swans

ootd_swans_1_of_3

Shirt: Acne Studios
Shorts: H&M Studio
Wristwatch: Larsson & Jennings
Sneakers: adidas Originals by Alexander Wang

Shortsit eivät varsinaisesti kuulu vaatekertojeni vakiovarusteisiin. Tunne on varmasti yhtämoinen myös monelle muulle Pohjolassa asuvalle, mutta lyhytlahkeisten varastoa on onneksi edullista päivittää tarpeen tullen Hennes & Mauritzilla. Tämän kesän Studio-malliston shortsit ovat hintaansa nähden varsin uniikin näköiset.

Acnen kollaripaita on jo tuttu näky blogin sivuilla. Hilma af Klintin printillä verhoiltu vaate on varsinainen jäänmurtaja ja katseiden kohde, jota ei raaski ihan jokaiseen asuun pukea. Suurkiitokset kuitenkin universumille, joka piti tähtiä linjassa parin vuoden takaisella reissulla brändin Tukholman outletiin!

Esittelin Alexander Wangin adidas Originalsille suunnittelemat kengät toukokuisessa postauksessa. Kreisit vaatteet ja asusteet ovat varmemmin hutilaukaus kuin täysosuma, mutta korkeavartiset lenkkarit ovat nähneet Helsingin katuja ilahduttavan usein ja pysyneet kuin ihmeen kaupalla lähes kiiltävän valkoisina.

//

Shorts aren’t really a part of my everyday looks. Luckily Hennes & Mauritz has a good selection of shorts when I get the urge to update my wardrobe: this pair from the Studio collection looks surprisingly exclusive compared to its price. 

The sweater from Acne Studios is already familiar to the blog. It’s hands down the most beautiful piece of clothing I own. The stars were definitely aligned a couple years ago in Stockholm when I found it from Acne Studios outlet.

I got these adidas Originals By Alexander Wang sneakers in May from Beam in Helsinki. Buying crazy pieces like this usually end up being more a miss rather than a hit, but these sneakers have almost become a staple piece in my wardobe. Yet, they’ve stayed suprisingly white. Luck, I guess!   

ootd_swans_2_of_3

ootd_swans_3_of_3

Photos: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s