file_2.6.2017_9.56.12

Viikon tauko vaihtui kahden kuukauden sapatiksi. Niks, naks ja aivot kääntyivät toiselle taajuudelle, jolla ei sosiaalisen median häiriösignaaleja tunneta.

Kesä ja kiireet ottivat totta vie tiukan kuristusotteen edellisen postauksen jälkeen, mutta rikospaikalle osui myös muita muuttujia. Elämässä tapahtui sellaisia asioita, joiden sulattelu ja järjestely vie oman aikansa ja vaikka sormet olisivat syyhyneet näppäimistölle blogin pariin, oli ajatuksille pakko antaa oma tilansa.

Muutos ja sen aiheuttamat lounaistuulet ovat ajankohtaisia myös blogissa, omalla ajallaan. Sitä ennen pakkaan vielä kerran muuttolaatikot, julkaisen arkistoissa odottavat valokuvat ja tekstitän ajatukset, jotka odottavat jossain mielen syövereissä.

Mitä kaikkea siellä päässä on tapahtunut kahdessa kuukaudessa? Kerro kommenttilaatikossa, mitä sulle kuuluu!

//

If you’re reading this it’s definitely not too late. There’s quite a few of you following my stories on other social media platforms which made it more than necessary to write my blog in English as well. Here it is then, my first blog post in English! 

In case you’re not familiar with me or my blog, it might be a good moment for shaking hands and welcoming you to the website. My name is Tomi Mustikka and I have been terrorising the Finnish blogsphere for more or less nine years. I started blogging about music but this blog revolves around style, fashion and art as well.  

I love Scandinavian simplicity, Asian aesthetics and Mediterranean way of life. Alexandre Mattiussi, Rei Kawakubo and drag culture are my main inspirations right now. Most important, I am a dog lover by heart. 

If you’re still reading this blog post, please leave a comment and tell me something about yourself (like your favourite dog breed)! 

file_10.6.2017_18.58.12

Photos: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s