Diorin mustat sävyt

collection-fall-2017.jpg

Päivät kuluvat taas valonnopeudella ja yhtäkkiä sitä tajuaa, että edellisestä blogipostauksesta on jo yli viikko aikaa. Kesä ja kiireet ovat yhtälö, joka vie helposti mennessään näppäimistön näpyttämästä.

Auringonvalo häikäisee toki myös muualla kuin työpöydän äärellä. Pukeutuminen on yhtäkkiä harvinaisen helppoa ja sotilaallinen varustautuminen kylmään ja rapakeliin tuntuu jo edelliseltä elämältä. Kaupunki pistää parastaan technicolorina, mutta jostain kumman syystä käsi hakeutuu vaatekaapilla kohti mustia vaatteita.

Alitajuinen vastareaktio tai tilapäinen mielenhäiriö, mutta pukeutuisin tällä hetkellä mielelläni Diorin syksyn mallistoon. Kris Van Asschen veistämissä vaatteissa kaikuvat nolkyt-luvun alun huomiovärit ja futuristiset tekstit, jotka räjäytetään näytöksen lopussa palasiksi ravekulttuurin aggressiivisella energialla.

Ylemässä kuvassa esitelty mustavalkoinen puku on myös osa ensi syksyn mallistoa ja aiheuttaa sähköshokkien lailla iholla virtaavia kylmiä väreitä. En ole varsinaisesti pukumiehiä, mutta takkia voi toki kääntää – ainakin kaksi kertaa vuodessa.

Kiireinen kuukausi on kuulostanut ainakin Toro y Moille. Kuuntele miehen uusin kappale ja meikäläisen kommentit tästä postauksesta

Photo: Dior Homme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s