adidas Originals by Alexander Wang: Run

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kulutan aikaani Helsingin kivijalkaliikkeissä varsin harvoin. Rahapussi määrää tahtia vierailujen osalta, mutta osumatarkkuuteni on sopivan hetken tullen harvinaisen hyvä ja harjaantunut.

Viime viikolla oli taas yhden täsmäosuman aika. Lähdin etsimään Beamista joka paikasta loppuunmyytyjä adidas Originals by Alexander Wang -malliston verkkahousuja, mutta katseeni kolahti lopulta johonkin aivan muuhun. Monta kuukautta kestänyt lenkkarijahti päättyi puolivahingossa Erottajalle.

Wangin Adidakselle suunnittelemissa lenkkitossuissa kulminoituu jokin jalkinesuunnittelun kultainen leikkaus. Nolkytluvun salibandykenkää muistuttava lenkkari on koottu kasaan täydellisen pehmeästä nahkasta, virtaviivaisesta verkkokankaasta ja omituisesta vaahtomuovista. Lopputuloksena on Boost-pohjan päälle ommeltu kauniinruma kasa.

Lenkkareiden siluetissa on paljon samaa muihin trendikenkiin verrattuna. Kenkä on kuitenkin kokonaisuutena lähinnä räikeä keskisormen heilautus ja ihanan oman tiensä kulkija. Just sellainen kuin haaveilin omien lenkkitossujeni olevan.

Vetääkö veri vaaleanpunaisten lenkkitossujen pariin? Tämä postaus on siinä tapauksessa sinua varten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s