OOTD 7.5.2017

ootd070517_1

Jacket: Ruffle & Bow
Hoodie: BLK DNM
Shirt: Acne Studios
Jeans: Nudie
Shoes: Soulland

Toukokuun kiireet vetävät ohimoita kurttuun, mutta kesää kohti viettävissä päivissä on onneksi omat hyvät puolensa. Ensimmäisiä poutapäiviä voi paistatella kaikkien aikojen tärkeimmässä univormussa: nahkatakissa.

Täydellinen bikertakki on omissa mielikuvissani aitoa nahkaa, se laskeutuu pakaran korkeudella ja puristaa sopivasti oikeista kohdista. Ostin oman nahkarotsini muutama vuosi sitten. Se painaa kuin sunnuntaiaamuinen synti ja tuoksuu juuri oikealle. Jouduin periaatteistani huolimatta ostamaan rotsin kokoa suurempana, jotta voisin kerrospukeutua ja pitää takkia pari kuukautta pitempään. Minkäs vilukissa karvoilleen mahtaa!

Yksi asia on kuitenkin ylitse muiden, mitä tulee nahkatakkikauteen. Muun asun voi huoletta tone down (nuorison YouTube-kieli alkaa iskostua tähänkin päätyyn), sillä bikerrotsi kerää kaiken huomion. Huolettomat kesäpäivät, täältä tullaan nahkatakki ojennuksessa!

Farkkutakki on myös ajankohtainen valinta kevätkeleihin. Tsekkaa denimiä sisältävä postaus täältä.  

ootd070517_2

Photos: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s