Soittolistalla: Toro y Moi

toro-y-moi

Tässä on tullut lähes koko kevät pohdittua, mitä tuleva vuodenaika tuo tullessaan. Mietteet eivät ole vielä konkretisoituneet paperille tai suoristuneet ranskalaisiksi viivoiksi ja jos ihan totta puhutaan, tahtoisin ensi kesänä vain olla.

Sen minkä ehdin. Notkua ja nautiskella kuin viimeistä päivää.

Kuulaat kesäyöt kimmeltävät Toro y Moin uudessa kappaleessa. Omaha ei varsinaisesti enteile uutta albumia, vaan se on yksi osa “Our First 100 Days” -kokoelmalevyä. Sata päivää viittavat luonnollisesti Yhdysvaltojen valtiaaseen, joka on toimillaan uhannut useita, erilaisia aiheita puolustavia järjestöjä ja niiden toimintaa.

Uusi kappale kuulostaa poliittisesta agendastaan huolimatta aina yhtä ihanalta Toro y Moilta. Se on sellainen kappale, jonka tahtiin voi lorvia sängyssä pari tuntia liian myöhään kesätuulen puhaltaessa sisään avoimesta ikkunasta ja harhailla pienessa nousuhumalassa kohti auringonlaskua nahkatakki harteilla ja villapaita lanteille kiedottuna.

Who said its forever?
You’ve got to set your mind free.
I don’t have time for this weather.
I let it pour over me.

Toivottavasti kesä tuo tullessaan myös Toro y Moin Suomeen.

Kesän mukana saapuu ainakin Helsingin juhlaviikot ja Sundara Karma. Kuuntele kesän koukuttavin biisi täältä.

Photo: Toro y Moi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s