Soittolistalla: Sundara Karma

sundarakarma_helsinginjuhlaviikot.jpg

Helsingin keikkarintama otti eilisen räntäsateen keskellä askeleen kohti kesää ja festareita. Juhlaviikot julkaisivat viimein tulevan ohjelmistonsa ja kutsu Huvila-teltan lavalle oli päätynyt muun muassa Pohjoismaiden supersankareiden Múmin ja Teiturin postilaatikkoon.

Kemujen kiinnostavin nimi on kuitenkin brittiläinen Sundara Karma. Yksi indie rockin tämän hetken inspiroivimmista nimistä on muokannut sielukkaalla otteellaan musiikkityyliä uuteen uskoon single kerrallaan. Niistä kappaleista sai alkunsa Youth Is Only Ever Fun in Retrospect -debyyttialbumi, joka ilmestyi tänä vuonna.

Sundara Karmaan kannattaa kuitenkin tutustua ulkopuolisen tuottajaparin korvin. Roosevelt väänsi upean Flame-kappaleen sellaiseen formaattiin, että viime kesän soundtrackia ei tarvinnut kahdesti miettiä. Mikä ettei kappale toimisi myös tulevana suvena, joten suosittelen klikkaamaan play-painiketta sukkelaan ja suuntaamaan syyskuussa Tokoinrantaan.

Helsingin juhlaviikot: Sundara Karma, Death Hawks. 1.9.2017 klo 19.00.

Jonathan Johanssonin kesässä on vähän eri sävyt. Kuuntele ruotsalaisen popparin biisi täältä.  

Photo: Helsingin juhlaviikot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s