bid_2017_tomimustikka.jpg

Knit: COS
Jacket: Levis
Trousers: Acne Studios
Shoes: Adidas by Raf Simons

Ihmisiä, ajatuksia ja tilanteita tulee sekä menee, mutta kiire pysyy matkassa mukana tasaisin väliajoin vierailevana vakiorivinä. Arki on käynyt taas hieman ylikierroksilla, mutta ainainen hoppu ei maistu enää samaan tapaan kuin nuorempana.

Ihmisille, ajatuksille ja tilanteille on parempi antaa aikaa ja tilaa.

Viime viikonloppuna oli onneksi mukavaa menoa! Hyvä ystäväni, Slow Is Beautiful -blogin Martinanappasi käsikynkkään lauantaina Suvilahden Kattilahallissa järjestettyyn Blogger’s Inspiration Day -tapahtumaan. Inspiraatiopäivän anti ei varsinaisesti kutitellut miespuolisen bloggaajan tuntohermoja, mutta oli mukavaa olla sadan vuoden tauon jälkeen taas kanssabloggaajien ympäröimänä.

Kuvausseinällä otettuun valokuvaan tiivistyi tämä hetki niin hyvin, että teki ihan vähän mieli nauraa. Edellinen ilta venähti salakavalasti vähän liian pitkäksi ja päädyin lopulta edustamaan eilispäivän vaatteissa. Kädet tärisivät Järvenpään Kukkatalon askartelupisteellä sellaista sambaa, että ne oli parasta laittaa salamavalon edessä taskuihin turvaan.

Tosielämän Kummeli-sketsit eivät onneksi kuulu jokaviikkoiseen ohjelmistoon ja yhtä lailla onneksi kiirekin helpottaa taas pian. Kiitos Martina kivasta päivästä!

Photo: Henri Ilanen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s