gucci_disney.png

Gucci on ollut tänä keväänä esillä muuallakin kuin Cheekin kirjoittamissa säkeistöissä. Italialainen brändi käy tällä hetkellä yhtä kuumana kuin Kenzo ja Calvin Klein menneinä vuosina, eikä menestykselle näy loppua ihan lähiaikoina.

Vaatemerkit ovat tehneet lähivuosina yhteistyötä monen muun kulttuurikohteen parissa: markkinoilla on nähty esimerkiksi Babarista ja Elviksestä inspiroituneita mallistoja, mutta Gucci veti tällä kertaa pisimmän korren. Brändin ikonisia kuoseja ja punavihreitä raitoja koristavat nimttäin tänä keväänä Aku Ankan figuurit.

Disneyn lisenssit lienevät kentän kalleimmasta päädystä, joten yhteistyö merkitsee Guccille paljon ja vähän enemmän. Italialaiset suunnittelijat voivat huokaista onneksi helpotuksesta, sillä kokoelman vaatteet olivat merkittävässä sivuosassa viime viikonlopun Coachella-festareilla.

Mitäpä ei brändi mediahuomiosta tekisi?

Tuliko pakottava tarve saada Elviksen kasvoilla koristeltu t-paita? Tsekkaa siinä tapauksessa tämä postaus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s