ootd090417_2

Jacket: Second hand
Shirt: Armor Lux
Trousers: Second hand
Shoes: Converse

Näiden viikko sitten taltioitujen asukuvien piti olla villakangastakin joutsenlaulu. Kävin hakemassa kevättakit ullakolta, pyyhin pois pölyt nahkatakin hihoista ja fiilistelin hetken hartioilta roikkuvaa kevyempää painoa.

Toisin kuitenkin kävi ja asukuvista tuli vahingossa yllättävän ajankohtaisia. Jo paria postausta tähdittänyt, Uffista ostettu Arvotexin nuttu sopi pääsiäisen pyhiin, vaikka sen tekstuuri alkaakin olla jo vähän väsähtänyt. Pesulaan, mars!

Armor Luxin raitapaita henkii onneksi vähän enemmän kevättuulia. Se on täysin tuliterä tapaus, mutta ranskalainen vaatettaja on onneksi tuttu ja rakastettu brändi. Vanha pitkähihaiseni ehti kutistua pesukoneessa, mutta uutta paitaa ei tarvinnut onneksi etsiä Yliopistonkadun Beamhilliä kauempaa.

Edellisviikon asu oli…vähemmän klassinen. Löydät sen täältä

ootd090417_1

ootd090417_3

Photos: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s