dvsn.jpg

Sain eilen ilon ja etuoikeuden nauttia klassisesta flunssatripistä. Päiväunien aikana näkemäni unet oli käsikirjoitettu jossain kaukana tulevaisuudessa, toisessa galaksissa ja hiki valui herätessä noroina otsalta ohimoille ja poskille.

Parin tunnin avaruusmatkan jälkeen tuli sellainen olo, että räkätaudin turruttamat aivot tarvitsevat nyt viime vuoden parasta biisiä. Se kertoo hallusinaatioista.

Draken suojatteihin kuuluva DVSN julkaisi viime vuonna sellaisen debyyttialbumin, että heikompaa hirvitti ja vähän liian monella meni levy täysin ohi tutkan. SEPT 5TH jatkoi OVO Sound -levy-yhtiön huonoa tuuria myyntilistoilla ja oli Majid Jordanin debyyttalbumin tavoin täysi floppi. Harmi juttu, sillä kanadalainen duo venytti modernin rnb’n soundia hitusen pitemmälle valtavirran lonkeroista.

Kuuntelin Spotifyn mukaan viime vuonna eniten DVSN:in Hallucinations-kappaletta. Se on kouriintuntuva tarina kaipuusta, joka konkretisoituu hallusinaatioina ja deja-vuina. Hallucinations on niitä kappaleita, joiden pinnassa ei ole särön säröä. Tulevaisuuden aliarvostettuja klassikoita.

Ärränbeetä väänteli uuteen uskoon myös ihana Gallant, tulevaisuuden toivoksikin kutsuttu. Pääset kuuntelemaan Gallantia täällä.  

Photo: DVSN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s