Mádara ja suihkugeelien renessanssi

madara_suihkugeelit (1).jpg

Yhteistyössä: Mádara

Suunnistan Alkon hyllyjen välissä pitkälti etikettien perässä, liikun vaatekaupoissa käsikopelolla ja etenen kosmetiikan parissa pääasiassa hajuaistin perusteella. Tuoksu on ihon- ja hiustenhoitotuotteiden tärkeimpiä komponentteja ja ainoa asia, joka on kismittänyt vuosien saatossa vannoutuneen luonnonkosmetiikan käyttäjän mieltä.

Olen ikävöinyt heikoimpina hetkinä vahvasti parfymoituja, hajuvesistä kopioituja suihkugeelejä. Mádaran saippuat ovat olleet pitkään kylpyhuoneeni vakiokalustona tuoksupommien korvikkeena ja vaikka vihreiden pumppupullojen sisältö ajoi asiansa moitteetta, jätti tuoksumaailma toivomisen varaa.

Telepatia toimii onneksi myös herran vuonna 2017, sillä Mádaran suunnittelijat olivat huomanneet suihkuhetkinäni pohtimani markkinaraon. Latvialaiset nenät ottivat suihkusaippuoiden tuoksut tarkempaan tarkasteluun ja toivat lopulta markkinoille täysin uudistetun kolmikon.

Olen testaillut uutuuksia nyt viikon ajan ja vesilaskuni on siinä sivussa kasvanut komeasti. Mádaran säveltämät tuoksut ovat syvempiä ja mielenkiintoisempia kuin aiemmin kokeilemani luonnonkosmetiikan hajut. Suihkugeeleihin taltioidut tuoksut eivät välttämättä kulkeudu ilmastointikanavia pitkin muihin huoneistoihin, mutta niissä riittää silti analysoitavaa useammaksi pesukerraksi.

Rakastuin vasten kaikkia odotuksia palavimmin jasmiinilta ja mesiangervolta tuoksuvaan Infusion Blanc -saippuaan. Absintilla vahvistettu Mint Absinthe -suihkugeeli on puolestaan jännittävimpiä kokeilemiani mintulta tuoksuvia saippuoita. Sitrunaaisest tuoksut eivät ole suosikkejani, joten Infusion Vert saa puolestaan toimia käsisaippuana.

Mádaran verkkokaupassa on tänään käynnissä klassinen alennusmyynti, jonka aikana melkein kaikki tuotteet ovat roimassa alennuksessa. Myös kokeilemani suihkutuotteet ovat mukana kampanjassa, joten suosittelen pimppaamaan kampanjan myötä kylpyhuoneen tuoksumaailman uuteen uskoon!

Miksi käytän luonnonkosmetiikkaa? Se selviää tästä postauksesta

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s