ootd_060517_1_0

Cardigan: Won Hundred
T-Shirt: Asos
Trousers: COS
Shoes: Soulland

Olen Taka-Töölön virallinen alehaukka ja kulmakunnan cheap queen: se on tullut varmasti ilmi kuukauden alelöydöt -postauksista. Alennettujen hintojen metsästäminen on pätevä internetajan harrastus, mutta myös vankka periaatepäätös. Nykymuodin kiertoradalla on turha olla ajantasalla, vaan halvempaa on kulkea pari askelta jäljessä tai reilusti edellä kauppojen sisäänostajia.

Won Hundredin Donald-neuletakki on viime vuoden alennusmyyntien parasta satoa. Villasta, mohairista ja alpakan villasta kursittu neule näytti netissä hutiostokselta, mutta paljastui lopulta varsinaiseksi aarteeksi. Goottilaista synkkyyttä ja nuhjuista grungea saa harvoin näin mukavassa sekä kehutussa paketissa.

Neule on vähän vaikea tapaus talvisin, sillä valtavan pitkää vaatetta on hankala pukea minkään takin alle. Villatakin liepeet liehuvatkin usein tuulessa, tarttuvat hankaliin paikkoihin ja vetävät puoleensa intensiivistä kyyläystä. Keväällä vaate pääsee onneksi oikeuksiinsa joko kokomustan asun viimeistelijänä tai arkisempien asujen kiintopisteenä.

Tanskalainen vaate oli myös edellisen asupostauksen päätähti. Löydät postauksen täältä

ootd_060517_3

ootd_060517_2

Photos: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s