matthewnoszka-hair.jpg

Miesten hiussuortuvissa puhaltavat tänä kesänä uudet tuulet. Menestyskypärät ja turhan tiukat nutturat ovat vaihtuneet vallankumoukselliseen siilitukkaan sekä boheemiin puolipitkään kampaukseen. Meeri niputti miesten kesätrendit taannoisssa postauksessaan tiiviiseen pakettiin, mutta lisäisin listalle vielä yhden tulikuuman vaihtoehdon: geelipiikin.

Yhdysvaltalaisesta Matthew Noszkasta on tullut vaivihkaa yksi tämän hetken työllistetyimmistä malleista. Instagramista löydetyn mallin ura on edennnyt Ellen DeGeneresin ohjelmasta GQ:n sivuille ja Rihannan rinnalle eikä kiitoradalle näy lähitulevaisuudessa loppua. Mallimaailman kultapojan hiustyyli on vaihdellut buzz cutista rasvaiseen etuheittoon ja kampaus sai eilisessä Daily Front Row’n gaalassa jälleen uuden suunnan.

Geelillä pystyyn pöyhityssä tukassa on häiritsevän vahvoja kaikuja 2000-luvun alun hyppyrikampauksista. Voi myös hyvinkin olla, että hiustyyli kimmeltää näin kauniina vain Noszkan sporttaamana. Tekisi silti mieli kokeilla ja vaihtaa hiusrasvat kovan luokan geeliin.

Pääset tutustumaan tämänhetkiseen hiustuotearsenaaliini tästä postauksesta.

Photo: Daily Front Row

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s