Aarrearkku

aarrearkku2_0 (1)

Elämä 19 neliön yksiössä muistuttaa tosielämän tetristasoa. Yksikin väärään paikkaan unohtunut asia aiheuttaa ketjureaktion, joka syöksee asunnon kaaokseen alta aikayksikön ja oman elämänsä ammattijärjestäjä huokaa ääneen niin syvää, että seinänaapurit kuulevat.

Meikäläisen asunnossa ei ole siten juuri sisusteltu kuluneen kahden vuoden aikana. Tavarat jämähtivät muuton jälkeen paikoilleen ja ovat lähinnä vaihtuneet sopivampiin, mutta uudelle rekvisiitalle ei ole ollut mitään asiaan oven paremmalle puolelle.

Oman elämänsä järjestelijä avasi ääntään myös pari viikkoa sitten Korkeavuorenkadun Fasaanissa, kun näkökentässä välähti säväys hopeaa ja kultaa. Vanha savukelaatikko lojui hyllyllä uutta omistajaansa odottamassa ja tiesin samantien, miltä röökirasian uusi elämä näyttäisi Taka-Töölön miniyksiössä.

Tupakkarasian reinkarnaatio on vähintään yhtä glamöröösi kuin edellinen elämä, sillä se kätkee tätä nykyä sisäänsä käytetyimmät Larsson & Jenningsin kelloni. Ja niin löysi pari tetrispalikkaa oman paikkansa.

Röökirasiat sikseen, meikä tarvitsee edelleen uudet silmälasit. Voit vakoilla vanhoja silmälasihaaveita tästä postauksesta.

aarrearkku1_0 (1)

Photos: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s