American Crew ja hiusteni salaisuus

americancrew.JPG

Puolustan luonnonkosmetiikkaa henkeen ja vereen, mutta on olemassa vielä muutama asia, joita varten tarvitsen synteettisiä apukeinoja. Kainalot eivät pysyisi kuivana ilman alumiinia ja hiustenmuotoilusta ei tulisi mitään ilman tiukempia tököttejä.

American Crew on brändi, jonka lukuisat hyvät puolet unohdan joka kerta sitä käyttäessäni ja palaan lopulta häntä koipien välissä takaisin merkin purkkien pariin syrjähypyn jälkeen. Vuonna 1994 perustettu brändi kuuluu tätä nykyä miesten hiustuotteiden eturiviin ja ihan ansaitusti: American Crewn tuotepaletti on täyttä timanttia.

Luotan hiustenmuotoiluni täysin American Crewn stailausnesteen ja kuituvahan varaan. Killerikombo muovaa hiukseni haluttuun muotoon ja pitää taipuisat latvat kurissa aamusta iltaan. Hiuslakkaa ei välttämättä tarvita, sillä paketti pysyy luottotuotteiden avulla kasassa ilmankin.

Alternator-stailausneste hämää pienellä koollaan, mutta pitää sisällään helkkarin tiukkaa tavaraa. Muutama suihkaus pyyhekosteisiin hiuksiin ja föönaus saa uuden ulottuvuuden. Hiukset jäävät stailatuiksi jo Alternatorin jälkeen, mutta tykkään viimeistellä paketin Fiber-kuituvahalla. Muotoilutuote antaa mattaisen pidon, joka joustaa sopivast päivän mittaan.

Millä tuotteilla laitat hiuksesi kuosiin?

Pääasiat ovat olleet mielessä myös aiemmin tässä kuussa. Tsekkaa tukkajumala tästä postauksesta

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s