OOTD: 26.3.2017

img_6734

Jacket: COS
T-shirt: Maison Kitsuné
Trousers: Weekday
Shoes: Eytys

“All I need is Maison Kitsuné to keep me happy”, lukee t-paidassani ja se pitää paikkansa, vaikka ei ehkä näykään naamasta. Sloganpaidat eivät juurikaan kuulu omaan vaatekaappiini, mutta Maison Kitsunén vaatteet tekevät poikkeuksen. Ranskalaismerkin valitsema kirjasintyyppi on vain niin nätti ja iskulauseissa on yleensä jos ei asiaa, niin ainakin munaa.

COSin tummansininen pilottitakki on myös peräisin kuuluisalta vuodelta 2012. Sovitin puuvillaista rotsia Barcelonan läkähdyttävässä helteessä ja onneksi päätin roudata sen myös kotiin asti. Inflaation hammas on jo ehtinyt puraista bombertakkien kaulusta, mutta COSin vaate on onneksi kestänyt aikaa julmetun hyvin.

Weekdayn housut ovat peräisin siltä ajalta, kun kyseinen merkki piti vielä liikettä Aleksanterinkadulla. Ne ovat sillä välin ehtineet menettää jo värinsä ja melkein myös muotonsa, mutta sopivat lääväsunnuntain vaatepariksi mainiosti. Eytysin tennarit ovatkin jo tutut.

Viime viikon asukuvissa oli snadisti erilainen tunnelma. Löydät ne täältä

img_6727

Photo: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s