tuoksuhaaveita.png

Kauas on tultu Calvin Kleinin The Truth -hajuvedestä, jonka ostin aikoinaan Teneriffalta hikisinä yläastevuosina. Sitruunaiset, kepeät ja urheilumaiset tuoksut aiheuttavat tätä nykyä poikkeuksetta päänsärkyä ja tilalle ovat tulleet tummat ja mausteiset aromit, jotka valtaavat alaa, mutta eivät pistä sieraimiin.

Oman hajuvesipalettini sävyt ovat varsin monotoniset, mutta synkistä ja vähän härskeistä tuoksuista on tullut vähitellen oma tavaramerkkini. Sellaisista tuoksuista haaveilen myös seuraavaksi.

1. Aesop: Marrakech Intense

Aesopin Marrakech Intense on yksi kaikkien aikojen ihanimmista hajuista. Se on jopa niin valloittava tuoksu, että olen pohtinut, tahdonko säästää sen jatkossa brändikokemuksena Aesopin liikkeisiin vai kuluttaa loppuun omalla ihollani. Oli miten oli, Tunisian basaareja hohtavaa tuoksua saa ostettua Helsingistä Artekin liikkeestä.

75 €, Aesop. 

2. Byredo: Rose of No Man’s Land

Olen ollut viime aikoina täysin koukussa ruusuun. Kukka maistuu lähes missä muodossa tahansa: teessä, cocktailissa ja hajuvedessä. Byredon Rose of No Man’s Land on sen sortin ruusutuoksu, joka muuttuu iholla puuteriseksi ja jättää terälehdet leijailemaan ilmaan.

98 €, Byredo.

3. Frederic Malle: Dries van Noten

Rakastuin Frederic Mallen Dries van Notenille loihtimaan tuoksuun vierailtuani Prahan Ingredients-liikkeessä. Bruno Jovanovicin nenän hyväksymää tuoksua kuvaillaan a big bowl of comfortiksi ja se pitää varsin hyvin paikkansa. Ei liene hajuvettä, jonka santelipuu pilaisi ja se on äärimmäisen hyvä valinta myös Dries van Notenin sydämeksi.

155 €, Ingredients.

Millaisia tuoksuja peilikaapistani löytyy tällä hetkellä? Se selviää tästä postauksesta

Photos: Aesop, Byredo & Frederic Malle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s