eytys_wave_1

Milloin olet nähnyt edellisen kerran mielenkiintoisen lenkkarimallin? Niin, en tiedä minäkään. Valtavirran lenkkarikuume kuumentui Yeezyjen ja Tubularien vanavedessä yli kiehumispisteen ja oikeasti kiinnostavat kengät ovat jääneet täysin pimentoon – ainakin tällaiselle keskitien kuluttajalle.

Onneksi on olemassa Eytys. Ruotsalainen brändi rysäytti markkinoille pari vuotta sitten tasan yhdellä lenkkarimallilla, jota myös minä sporttasin taannoisissa asukuvissaMotherista tuli ruotsalaisen desigin moderni klassikko ja Eytysin tuoteperhe on kasvanut vuosien saatossa useilla eri malleilla, jotka edustavat täysin omanlaistaan tyyliä.

Eytysin uusin malli julkaistiin tänään. Wave on kunnianosoitus 90-luvun skeittikengille, joita on pimpattu tähän päivään mokkanahalla ja näkyvillä tikkauksilla. Kantaosan karvainen yksityiskohta sulatti oman sydämeni. Löytyisiköhän kenkähyllystä paikka uusille lenkkareille?

eytys_wave_2

Karhun lenkkarit olivat tammikuun kuumin puheenaihe. Löydät aiheesta kertovan postauksen täältä

Photos: Eytys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s